Про депутатські запити


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання

(Одинадцята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 09.12.2016. № 386-11/2016
м. Івано-Франківськ

 

 

Про депутатські запити

 

 

Відповідно до статей 43, 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламенту обласної ради сьомого демократичного скликання обласна рада

вирішила:

1. Підтримати депутатські запити згідно з додатком.

2. Депутатські запити спрямувати за належністю голові обласної ради, голові обласної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, керівникам підприємств, установ і організацій області.

  1. Відповіді на запити надати обласній раді та депутатам у місячний термін.

 

 

Голова обласної ради                                                                                      Олександр Сич


Додаток
до рішення обласної ради
від 09.12.2016. № 386-11/2016

 

ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

 

  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів у сумі 245 тис. гривень для капітального ремонту каналізаційної системи в ДНЗ “Ромашка” селища Ланчин Надвірнянського району.
  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів у сумі 180 тис. гривень із бюджету розвитку області на 2017 рік для встановлення вікон у Краснянській ЗОШ І-ІІІ ступенів Надвірнянського району.
  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо придбання машини для збору та транспортування твердих побутових відходів у населених пунктах Ланчин, Саджавка, Середній Майдан, Добротів та Красне Надвірнянського району.
  1. Депутатський запит Михайла Іваночка до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та начальника Служби автомобільних доріг в області В. Буджака – щодо виділення коштів на ремонт дороги Ланчин-Середній Майдан Надвірнянського району.
  1. Депутатський запит Андрія Іваськіва до начальника Служби автомобільних доріг в області В. Буджака – щодо встановлення світлофора для регулювання інтенсивного дорожнього руху на ділянці дороги державного значення Микуличин-Львів на переході до алеї А. Шептицького у м. Бурштині.
  1. Депутатський запит Андрія Іваськіва до начальника Служби автомобільних доріг в області В. Буджака – щодо завершення ремонтних робіт дороги державного значення Мукачеве-Львів Н-09.
  1. Депутатський запит Андрія Іваськіва до начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області В. Шкутова – щодо створення відділення поліції у м. Бурштині.
  1. Депутатський запит Миколи Ілюка до голови обласної ради О. Сича – щодо передбачення при формуванні обласного бюджету на 2017 рік коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації для добудови Красницької ЗОШ І-ІІ ступенів Верховинського району.
  1. Депутатський запит Галини Макоти до начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області В. Шкутова – щодо надання інформації про результати перевірки обставин, викладених у зверненнях колишніх працівників Болехівської міської ради з приводу незаконного звільнення з роботи та невиконання рішення суду про поновлення на посаді.
  1. Депутатський запит Святослава Никоровича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів на встановлення (капітальне будівництво) огорожі навколо території Горохолинського ДНЗ Богородчанського району.
  1. Депутатський запит Василя Озоровича до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів на придбання енергозберігаючих вікон для Яремчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.
  1. Депутатський запит Миколи Палійчука до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука, голови обласної ради О. Сича та департаменту промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації – щодо виділення автобуса для обслуговування рейсу Коломия-Цуцилин та встановлення зручного графіка руху для пасажирів.
  1. Депутатський запит Миколи Палійчука до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо звернення до Генерального прокурора України та Міністра охорони здоров’я України з вимогою об’єктивного та своєчасного проведення судово-медичної експертизи та включення до переліку тих, хто постраждав під час Революції Гідності, Олександра Тріща – активіста Майдану, мешканця м. Долини.
  1. Депутатський запит Миколи Палійчука до керівника Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області І. Мусіловського – щодо надання інформації про підстави проведення у період з 30 серпня

    по 19 вересня 2016 року позапланової перевірки відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Яремчанської міської ради, наявність повноважень відповідних посадових осіб інспекції на здійснення такої перевірки та скасування актів органів місцевого самоврядування.

  1. Депутатський запит Марії Рудик до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо включення до узагальненого переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2017 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, проекту будівництва загальноосвітньої школи у с. Раковець Богородчанського району та при формуванні обласного бюджету на 2017 рік і розробці програми соціально-економічного та культурного розвитку Івано-Франківської області передбачити кошти на її будівництво.
  1. Депутатський запит Марії Рудик до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів у сумі 250 тис. гривень на фінансування заміни вікон та дверей у Будинку культури с. Раковець Богородчанського району за рахунок вільного залишку бюджетних коштів.
  1. Депутатський запит Марії Рудик до голови обласної державної адміністрації О. Гончарука та голови обласної ради О. Сича – щодо виділення коштів у сумі 120 тис. гривень на фінансування заміни вікон та дверей у Будинку культури с. Гута Богородчанського району за рахунок вільного залишку бюджетних коштів.
  2. Депутатський запит Василя Скрипничука до начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області В. Шкутова – щодо встановлення ідентичності підписів депутатів обласної ради – членів депутатської фракції “ВОЛЯ” у зверненні до голови обласної ради О. Сича стосовно відкликання депутата обласної ради В. Скрипничука.
  1. Депутатський запит Богдана Станіславського до голови обласної ради О. Сича та голови обласної державної адміністрації О. Гончарука – щодо виділення коштів на проведення ремонтно-відновлювальних робіт (капітального ремонту) дорожнього покриття за напрямом “Озеряни-Обертин-Коломия” та вжиття заходів для проведення таких робіт.

 

 

 

Начальник організаційного відділу
виконавчого апарату обласної ради –
заступник керуючого справами
обласної ради                                                                                                         Любов Романів

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]